Kategori: Escort malmö

ungpige bryster frække sex historier

Gør plas Erik, jeg vil også have dynen. Jeg undrede mig over hvad han sagde men tog tøjet og gik ind på badeværelset, der var et stort badekar fyldt med varmt vand og der var levende lys, jeg smed mit tøj i en bunke. Gud Klaus stønnet mor Julie, herregud din pik er blevet større og tykkere, åh så dejligt, bliv ved skat, sut på mors bryster, åh ja knep mor, åh ja dreng knep mig. "Så er det sengetid" sagde Louise.

Alle frække erotisk: Ungpige bryster frække sex historier

Mor Julie rækker højre hånd over og griber om hans stive pik, Klaus syntes det var rigtig dejligt at mærke morens varme finger om hans stive tissemand, hun gned roligt ned og op i små rytmiske bevægelser. Far begyndte at kneppe mig i røven, og efter noget tid gik det fint, der var smurt godt i kanalen op pikken gled let, far kneppede i lange tag stille og roligt ind og ud, min krop. Klaus som stod på andre trappetrin lænte sig frem og kysset hende på munden. Det er en vanvittig fornemmelse at mærke sin far slikke sin datters fisse, det er så intenst og forbudt men også dejligt, far stikker forsigtigt en finger. Klaus gik ud på ude toalettet og foldet op det lille stykke papir, langsomt begyndte han at læse. Klaus kigget da mor Julies ben kom hen til køkkenbordet, hun trak op i kjolen og satte sig på hug, hun kigget ind under bordet og smilte da hun så ham. 24 cm lang og 10 cm tyk, jeg tager den med den ene hånd og gnider den lidt, drengen er lige ved at komme allerede, jeg bøjer hoved ned og suger så meget ind i munden jeg kan,. Mor sagde Klaus, hvor er de dog store. Men lige så pludseligt som hun nærmest havde slugt min pik, lige så pludseligt stoppede hun op igen. Hun gled helt ned over min pik. Søster kan vi, jeg vil gerne, sagde Klaus, du og store bror Erik gør det jo også. Åh mor sagde Klaus, det var så skønt, skal vi ikke gøre det igen i morgen. Jo skat sagde mor Julie, som du ved så har vi ikke så mange penge, derfor vil jeg give dig en gave som du nok ikke glemmer lige med det samme, kom op i sengen ved siden af mig. Ja ja søn sagde mor Julie, det vil jeg meget gerne at du gør. Louise, som blondinen hed, startede med at give kort. Hun rejste sig igen op, satte den anden fod på sengen og også den strømpe kom. "I kan køre med mig hjem og overnatte. Hun satte tempoet op og trykket i min pik voksede markant. Klaus begyndte at bevæge pikken lidt frem og tilbage, han måtte da indrømme at det var dejligt og det var tydeligt at søster Jytte også syntes om det. Jeg kunne se på hende, at det var ikke et spørgsmål, men en konstatering. Efter vi er kommet hjem fra ferien sover jeg tit i fars seng, vi har sex næsten hver dag og far fylder gerne alle mine tre huller med sperm, jeg har en skoleveninde som den ene dag kom. Et øjeblik frygtede jeg, at hun ville gå sin vej, men hun blev stående og kiggede på mig, mens jeg kunne se på hende, at hun tænkte. Liderlig jul i familiens skød. Pludselig, uden varsel, tog hun min pik i munden og pressede den i bund. Jammen Klaus sagde mor Julie, der er mors fisse jo, der stikker far hans pik ind i mor. Jeg begyndt helt instinktivt at bevæge mit underliv i kneppebevægelse mod hendes hånd.

Ungpige bryster frække sex historier - Far og Datter

Mor mor stønnet Klaus, åh mor jeg kommer, nu nu kommer jeg. Jo skat sagde mormor Bodil, det kan blive dejligt med en drenge pik igen idag, kom Erik mormor vil kneppes igen. Næste morgen vågner jeg ved af far ligger mellem mine ben og slikker min fisse, han bruger en finger til at pirre min anus men, jeg sætter mig lidt op og siger det er en dejlig. Jo nu skal du høre, jeg var lige hjemme i dag, ved elve tiden og ved du hvad, Klaus og mor var inde i mors seng sammen. Klaus bevæget sig i den rytme som moren sagde han skulle, mærket den herlige varme fra morens våde fisse strømme op ryggen, mærket at nydelsen forstærket sig i hans pik, viste at det var lige ved. Klaus krøb op mellom morens spredte ben og lage sig ind over hende, hans stive pik fant selv vejen ind i morens varme og våde fisse, han støde pikken ind. Tror du han sover Erik. Der blev helt stille. Jeg lukkede mine øjne af ren nydelse. Åh mor sagde Klaus åh mor bare en gang til. Jo mor svarte Klaus, men jeg vil slikke din fisse først. Klaus var glad igen, søster Jytte ville gerne smutte væk sammen med ham, når hun ikke arbejdet hos præsten, hun gav ham lov til at kneppe hende igen og igen, nogen ganger oppe i deres senge. Rikke bandt mine hænder op, gav mig et kys på panden og hviskede godnat til mig. Klaus nikket, han havde jo hørt søster Jytte hviske det til store bror Erik. Sådan Klaus sagde mor Julie, tryk din pik ind i mor, bøj dig ind over mig og hold dig oppe med strækket arme på hver side af mig. Jeg satte mig på sengekanten med spredte ben, nu var det min tur, Sofie lagde sig på knæ og slikkede grådigt min våde fisse, hun kikkede bagud og sagde hun ville kneppes nu, far stillede sig bagved. Mine forældre er skilt og mor har giftet sig igen med en yngre mand, min mor helle er 35 og papfar Lars er 25, jeg bor ved min far fordi det er tæt på skolen. Jammen tøs da sagde far george, hvad er det da du gør. Mor Julie løftet hovedet og slikket tungen op langs hans pik, hendes tunge rullet rundt hans lille blå-lilla drenge pik hovede, med et sugende sug suttet mor Julie de fyldige mundlæber pikken ind i munden. Mor Julie rejste sig op, Klaus krøb hen og under hendes kjole, han strøg begge hænder op mor Julies ben, op til hendes runde faste numseballer, mor Julie løftet venster ben op og satte foden op på stolen. Louise og Sarah skal ikke høre, hvad vi laver" hviskede hun i en blid, men bestemt tone. Jeg havde fuldstændig mistet fokus på min pokerspil af at sidde og kigget på mere eller mindre nøgen lækkerier. Hendes dejlig bryster rørte lige netop min brystkasse. Mor Julie gav Klaus en krammer og trykte ham hårdt ind til hendes store fyldige barm. Klaus lage sig ned mellom søster Jyttes spredte ben og lage sig ind over hende, han hvilte på hans arme og søster Jytte løftet knæerne længere op en mor Julie. Jeg havde en pragtfuld udsigt. Klaus ristet på hovedet og klæde hurtigt tøjet af, han stod lige foran søster Jytte med struttende stå-pik. ungpige bryster frække sex historier

Ungpige bryster frække sex historier - Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *